Meillä kelpaavat
maksuvälineet
 
    

  Kaikki pankkikortit

 
 
   
 
 
 
Huom! Tarkasta TYKY
-maksuvälineidesi kelpoisuus
haluamaasi hoitoon

Yhteistyökumppanit

 

Hotelliravintola ALMA

 

  

Topi-Feelgood

 

Ulla-Keto-aro

 

 
Seinäjoen seudun
diabetesyhdistys r.y.
 
 
 
Terveyden ja hyvinvoinnin
edistämisyhdistys
Vitalize r.y.
 

 

Ykköset! -lehti 2/2015

 

Otsoniterapiaa ja plasmahoitoja Sinfoniasta
(Ykköset -lehti 16.1.2015 Vivi Tribal)
 
Hoitopalvelukeskus Sinfonia Seinäjoella tarjoaa monenlaista lääketieteellistä palvelua. Uusimpiin palveluihin kuuluvat sekä plasmahoidot että ostoniterapia.
Alla Honkanen työskentelee Tampereen Otsoniterapiassa, mutta ottaa asiakkaita vastaan myös Seinäjoella Sinfoniassa. Alla Honkanen on koulutukseltaan geriatrian- ja kirurgian sairaanhoitaja ja hän on suorittanut Novgorodin valtiolääkeakatemian otsoniterapia koulutusohjelman maailmanlaajuisesti tunnustetun professori ja tohtori O.Maslennikovin johdolla.
- Olen tutustunut myös muihin kansainvälisiin hoitomenetelmiin. Erityisesti Pariisissa työskentelevän ja kansainvälisesti tunetun plastiikkakirurgin Dr Laurent Benadiban menetelmät ja plasmahoidot ovat kiinnostaneet ja olen perehtynyt niihin, selventää Honkanen ja mainitsee jopa Prinsessa Dianan käyttäneen Benadiban ammattitaitoa hyväkseen.
 
Otsoniterapialla tuloksiin
 
Otsoniterapia on hoitomuoto, jossa otsonikaasua käytetään lääkeaineena erilaisin menetelmin. Antiseptisellä otsoniaineella on kyky tuhota muun muassa viruksia, bakteereta ja sieniä. Otsonilla on myös puhdistava ja virkistävä vaikutus.
-Otsoniterapia on täysin turvallinen, lääketieteellinen hoitomuoto, jolla ei ole sivuvaikutuksia. Hoito auttaa esimerkiksi moniin kipitiloihin ja verenkierron häiriöihin. Otsonihoidon jälkeen olotila on myös rentoutunut ja energinen, valottaa Alla Honkanen.
 
Otsoniterapiaa hyödynnetäänkin esimerkiksi urheilijoiden suorituskyvyn nousuun ja palautumiseen.
- Otsoni parantaa veren virtausominaisuuksia, jonka seurauksena hapenkuljetus paranee. DPG-entsyymin määrän lisääntyminen veressä saa veren hemoglobiinin luovuttamaan enemmän happea kudoksille. Se tarkoittaa sitä, että hoidon ansiosta suonten seinämistä vapautuu suonia laajentavia yhdisteitä, jolloin veren virtaus parantuu ja kudokset saavat paremmin happea. Myös soluhengitys lisääntyy, jolloin solut tuottavat enemmän energiaa, kertoo Alla Honkanen.
Honkasen mukaan peruskuntoinen ihminen voi käydä otsoniterapiassa ja hoidon on todettu lisäävän myös vastustuskykyä.
- Otsoni-injektiolla hoidetaan esimerkiksi infektioita, aknea tai sitä voidaan käyttää kipuhoitona. Myös otsonoiduilla öljyillä tehdään paikallisia elvytyshoitoja.
Hoidon vastustuskykyä parantava teho perustuu siihen, että otsoni rasittaa hetkellisesti soluja. - Vahvana hapettimena otsoni aiheuttaa lyhytaikaisen stressin, jolloin solut vastaavat lisäämällä hoitavien entsymaattisten antioksidanttien tuotantoa. Säännöllisesti toistettu minimaallinen otsonialtistus voi lisätä tervehdyttävien antioksidanttien aktiivisuuden jopa moninkertaiseksi, valaisee Honkanen.

 
 
Alla Honkanen näyttää kuinka veriputkilo laitetaan senfiguriin, joka erottaa plasman verestä. Plasmahoitoon tullaan ravinnotta. Näin saadaan puhtaampi plasma seerumiksi. Asiakas saa mukaansa viikon hoitojaksoa varten plasmaseerumia sekä otsonoitua oliiviöljyä kasvojen hoitoon. ”Myös geeliplasmahoitoja kannattaa kysyä”, vihjaa plasmahoitoexpertti.
 
Plasmahoidoilla iho elpymään
 
Plasmahoito on tullut Suomeen korvaamaan vaaralliset ja myrkylliset botox – hoidot. Plasmahoidoilla saadaan häivytettyä juonteet turvallisesti., sillä hoitoaine tehdään asiakkaiden oman kehon tuotteista.
- Plasmahoitoa käytetään esimerkiksi silmien ympäristön, otsan ja suun juonteisssa ja tyhjentyneissä kudoksissasekä huulten täyteläistämissä tai kasvojen, kaulan ja käsien alueen hoidoissa, kertoo plasmahoitojen ammattilainen Alla Honkanen.
Plasmahoidon aluksi asiakkaalta otetaan verinäytteitä.
- Ne käsitellään laboratorioissa siten, että plasmaseerumi saadaan erotettua. Hoito tehdään siis asiakkaan omasta verestä tehdyllä plasmaseerumilla, painottaa Honkanen ja kertoo koko prosessin olevan erittäin hygieenistä ja tarkoin valvottua. - Seerumiin ei ole lisätty mitään aineita, joten se on täysin biologista ja asiakkaan omaa, luonnollista seerumia, korostaa Honkanen.
Plasmahoito elvyttää ihoa solutasolla, sillä plasma sisältää aineita, jotka käynnistävät ihossa uusiutumisprosessin, jolloin ihon kollageenituotanto nopeutuu ja rypyt tasoittuvat. Vaikutus alkaa viimeistään muutaman viikon päästä hoidosta ja pysyy pitkään. - Toimenpide on täysin turvallinen, ilman sivuvaikutuksia, koska se on kokonaan omasta elimistöstä luotu luonnontuote. Hoito stimuloi ihon omaa kollageenituotantoa ja parantaa kosteustasapainoa sisältä käsin.
Plasmaseerumi injektoidaan kasvojen, kaulan ja decolte-alueen biostimulaatiopisteisiin. Toimenpiden on kivuton, vain pientä pistelyä saattaa tuntua. Paras hoitovaikutus saadaan kuuriluontoisella hoidolla, mutta jo yhdellä hoitokerralla voi selkeästi havaita vaikutukset, lupaa Honkanen.
 
 
 
Asiakas on aloittanut plasmahoidot ja kertoo huomanneensa jo ensimäisen hoidon jälkeen ihon kiinteytyneen. ”Oman veren tromposyytit tekevät kuin korsetin ihon alle kun iho kiinteytyy”, kuvailee asiakas iloisena hoidon tehokkuutta.
 
Hoidon tehoa vahvistetaan vielä imeyttämällä kasvoihin otsonoitua oliiviöljyä. Myös verenkierto, lymfakierto ja kudosten aineenvaihdunta paranevat ja jännittyneet lihakset rentoutuvat ja rauhoittuvat.
 
Ihan aina plasmahoito ei kuitenkaan sovi. - Hoito ei sovi antibioottikuurin aikana tehtäväksi. Hoidon esteenä ovat myös verisairaudet, syöpä, akuutit virustaudit ja verenohennuslääkitykset, muistuttaa Honkanen ja kehottaa kysymään rohkeasti hoidoista.
 
 

 

 

Sivuston toteutus: Vaiste Productions             Kirjaudu sisään >>