Meillä kelpaavat
maksuvälineet
 
    

  Kaikki pankkikortit

 
 
   
 
 
 
Huom! Tarkasta TYKY
-maksuvälineidesi kelpoisuus
haluamaasi hoitoon

Yhteistyökumppanit

 

Hotelliravintola ALMA

 

  

Topi-Feelgood

 

Ulla-Keto-aro

 

 
Seinäjoen seudun
diabetesyhdistys r.y.
 
 
 
Terveyden ja hyvinvoinnin
edistämisyhdistys
Vitalize r.y.
 

 

Plasmahoito

Amerikassa plasmahoito on alunperin luokiteltu kirurgiseksi hoidoksi esimerkiksi vaikeisiin plastiikkagirurgisesti hoidettaviin iho-ongelmiin. Venäjällä sitä käytetään esimerkiksi vaikeissa leuan alueen kirurgisissa hoidoissa.

Plasmakasvohoito tuo tervetulleen vaihtoehdon kirurgisille tai botox (hermomyrkky) -hoidoille. Happokuorinta yhdistettynä henkilön verinäytteestä tehtävään plasmaseerumiin tuo hyviä tuloksia. Kasvojen iho kirkastuu, pienet pintarypyt ja pinnalliset aknearvet siloittuvat. Kokemukset ovat olleet erittäin hyviä, joten hoitomuoto on lanseerattu myös Suomeen.

Plasmahoidon aluksi asiakkaalta otetaan verta 10-20 ml veriputkeen, ihan samalla tavoin kuin yleensäkin laboratoriossa otettava verinäyte. Tämän jälkeen verestä erotellaan plasmaseerumi, jolla hoito tehdään. Tässä menee noin 15 minuuttia

   Plasmaseerumi on täten siis täysin biologista ja jokaisen asiakkaan omaa, luonnollista seerumia, jossa ei ole lisättyjä aineita. Plasmaseerumi injektoidaan mikroneuloilla kasvojen, kaulan ja decolte-alueen biostimulaatiopisteisiin.
Tämä toimenpiden on kivuton, vain pientä pistelyä saattaa tuntua.
 
Plasmahoito elvyttää ihoa solutasolla, stimuloi mm. ihon omaa kollageenituotantoa ja parantaa ihon kosteustasapainoa sisältä käsin.
 
Plasmaseerumin hoitovaikutusta tehostetaan imeyttämällä kasvoihin otsonoitua oliiviöljyä. Imeytys tapahtuu ns. darsonvalisaationa (=hoitotapa, jossa käytetään korkeataajuista impulssin vaihtovirtaa. Hoito parantaa verenkiertoa, lymfakiertoa ja kudosten aineenvaihduntaa, lievittää kipuja, rentouttaa jännittyneet lihakset ja rauhoittaa).

Hoitokohteet:

  • Silmien ympäristön juonteet ja tyhjentyneet kudokset

  • Otsan juonteet

  • Suun ympäristön juonteet ja huulten täyteläistäminen

  • Koko kasvojen ja kaulan alue

  • Kädet

Paras hoitovaikutus saadaan kuuriluontoisella hoidolla, esim. neljän hoitokerran sarjalla.

Kuitenkin jo yhdellä hoitokerralla voi selkeästi havaita vaiktukset.

Asiakas saa kotiin plasmaseerumia viikon hoitojaksoa varten sekä lisäksi otsonoitua oliiviöljyä kasvojen hoitoon. Plasmaseerumia säilytetään kotona jääkaapissa.
 
Plasmakasvohoitoon tullaan ravinnotta. Näin saadaan puhtaampi plasma seerumiksi.
Plasmahoidon jälkeen on hyvä välttää saunomista, uimista ja auringonottoa.
 
Myös runsaasti maustettuja ruokia ja punaista lihaa sekä ylipäätään raskaita ruokia on syytä välttää parin päivän ajan seerumihoidosta. Vastavuoroisesti tulee suosia kevyitä vihannesruokia, marjoja, hedelmiä ja paljon vettä juotavaksi.
 
Plasmahoito ei sovi antibioottikuurin aikana tehtäväksi, lisäksi verisairaudet, syöpä, akuutit virustaudit, krooninen maksasairaus ja verenohennuslääkitykset ovat myös esteitä.
 
                      Varaa aika tästä!
 

Sivuston toteutus: Vaiste Productions             Kirjaudu sisään >>