Meillä kelpaavat
maksuvälineet
 
    

  Kaikki pankkikortit

 
 
   
 
 
 
Huom! Tarkasta TYKY
-maksuvälineidesi kelpoisuus
haluamaasi hoitoon

Yhteistyökumppanit

 

Hotelliravintola ALMA

 

  

Topi-Feelgood

 

Ulla-Keto-aro

 

 
Seinäjoen seudun
diabetesyhdistys r.y.
 
 
 
Terveyden ja hyvinvoinnin
edistämisyhdistys
Vitalize r.y.
 

 

Eeva-Liisan kokemuksia

Hei, olen Eeva-Liisa Rissa TöysänTuurista. Kuljen Sinfoniassa kolmena päivänä viikosta, loput kaksi päivää, joskus kolmekin, työskentelen sitten kotona Tuurissa. Olen tehnyt hoitotyötäni yksin puurtaen jo vuosia.  

Olen ollut todella tyytyväinen tekemääni ratkaisuun siirtyä muutamaksi päiväksi tekemään töitä yhteisöön, jossa minulla työkavereita ja keskitetty ajanvaraus. Minun ei tarvitse vastata puhelimeen kesken hoitotyön. Sinfonia on tarjonnut minulle myös ylivoimaisesti kaikkein edullisimman sekä palveluiltaan ehdottomasti monipuolisimman vaihtoehdon oman toimipisteen pitopaikkana. Etenkin talon tarjoama ajanvarauspalvelu ja asiakkaiden laskutus puolestani, ovat minulle sellaista ylellisyyttä, jota ilman en voisi enää ajatella toimivani.

Erityisesti naisena minua ilahduttaa se, ettei minun tarvitse siivota yleisiä tiloja ja huolehtia pyykkihuollosta. Tosin joskus pyykkihuoneessa käydessäni täytän koneen, tai laitan pyykit kuivumaan, ellei sitä joku muu ole ehtinyt tehdä. On niin mukava ottaa kaapista puhtaat siististi viikatut pyyheliinat käyttöön. Huoltotilassa on myös silityslauta, -rauta, prässi ja kuivausrumpu käytössämme talon puolesta. 

Vähäinen ei ole myöskään se lämminhenkisyys joka huokuu jo ovesta sisään astuessa. Uskon, että monessakaan työpaikassa ei paikan henki toivota aamuisin niin lämpimästi tervetulleeksi työpaikalle. Hymyt ovat herkässä kaikilla ja se tarttuu varmasti itse kunkin töihin tulijan kasvoille.  Täällä Sinfoniassa on erittäin hyvä ryhmähenki, joka on aistittavissa lämpimänä ja mukavana tunnelmana ja siitä, että täällä viihtyvät kaikki. 

Yksi hieno asia täällä on myös se, että on mahdollisuus päästä mukaan päättämään Sinfonian konseptin sisällöstä, vaikuttamaan siis tämän oman työpaikkansa asioista. Lisäksi tämä mahdollisuus päästä jopa osaomistajaksi.

Noina parina päivänä viikosta, jonka vielä työskentelen, yksin Tuurin vastaanotollani, koen jo ikävöiväni työkavereita ja Sinfonian ilmapiiriä työympäristönä. Paluuta pelkkään yksin työskentelyyn en ole enää edes harkinnut. Omalta osaltani en voi kuin toivottaa uudet tulevat hoitajat tervetulleiksi joukkoomme. 

Eeva-Liisa Rissa dipl. vyöhyketerapeutti

 >> takaisin ed. sivulle

 

Sivuston toteutus: Vaiste Productions             Kirjaudu sisään >>