Tupila Miia

Seinäjoen Laserhoito Oy /
Seinäjoen fysioakustinen hoito
 
Miia Tupila
laserhoitaja 
lähihoitaja
 
 
Voit tiedustella vapaita aikoja myös sähköpostitse hoitolaekoiho@gmail.com 
 
Olen toiminut Sinfoniassa 14.04.2015 alkaen.
 
Vuosien lähihoitaja työskentelyn jälkeen, heräsi kiinnostus hoitaa ihmisen hyvinvointia myös ulkoisesti. Niinpä hakeuduin aikuispuolelle Kosmetologin koulutukseen (valm. SKY-Kosmetologi v. 2013). Erityisesti ihon ja kehon erityisongelmat ja niihin oikean hoidon keksiminen ovat lempialuettani. Ihminen on mielenkiintoinen ja monimutkainen kokonaisuus. Hoidettaessa toista ihmistä -vaivasta riippumatta- mielestäni tärkeintä on ymmärtää kuinka joillekkin pieneltä tuntuva ongelmakohta kehossa tai mielessä, voi jollekkin tuntua jopa elämää rajoittavalta tekijältä.
 
Hoidot:
- Fysioakustiset hoidot
- Tatuoinnin poistaminen ja vaalentaminen laserilla
- Kosmetologiset ihonhoidot
 
Fysioakustinen hoito tepsii mieleen ja kehoon
Sopii esimerkiksi seuraaviin ongelmiin:
 
* Ahdistus ja jännitys * Aineenvaihdunnan stimulointi * Aivohalvauksen kuntoutus * Erlaiset kiputilat * Fibromyalgia * Iskias-kipu *Jännityspäänsäky * Kivun hoito * Kuukautiskivut * Levottomuus * Levottomat jalat, verenkierron häiriöt * Lihasjännitys, lihaskireys, spastisuus ja jäykkyys * Masennusoireiden lievittäminen * Migreeni * MS-tauti * Painonhallinta * Parkinsoinin tauti * Psykosomaattiset oireet * Rasitushaitat / vammat, jalat, olkapää, selkä * Stressi, karkailevat ajatukset * Stressiperäiset oireet * Unihäiriöiden hoito * Urheiluvammat * Uupumus * Vaihdevuosivaivat * Verenkierron ja nestekierron stimulointi * Verenpaineen hoito * Vireystilan parantaminen * Unettomuus.
Käytämme tatuointien poistamiseen ja vaalentamiseen tehokasta ja turvallista Nd:Yag Q-switches -lasertekniikkaa, joka ei arpeuta ihoa. Laserin voimakas ja kapea pulssi kohdistuu ihoa rikkomatta suoraan väripigmenttiin, joka hajoaa ja poistuu elimistöstä aineenvaihdunnan kautta.
Tekniikka tarjoaa tatuoinnin poistamiseen kaksi hoitomuotoa. Tavallisesti yhdellä hoitokerralla tehdään yksi käsittely, jolloin hoitokertoja tarvitaan useampia 6–8 viikon välein. Uudessa R20-menetelmässä yhdellä hoitokerralla voidaan tehdä neljä käsittelyä 20 minuutin välein, jolloin jo yksi hoitokerta poistaa tatuointia tehokkaasti, mutta hoitokertojen väli on pidempi: noin kolme kuukautta.
 
Tatuointien poisto laserilla
 
Hoitokertojen pitkä väli johtuu ajasta, jonka väripigmenttihiukkaset tarvitsevat elimistöstä poistumiseen. Hoitokertojen määrä riippuu kummassakin tapauksessa tatuointiin käytetyistä väreistä ja ihon laadusta. Yhden käsittelyn hoitokertoja tarvitaan keskimäärin 4–8, kun R20-menetelmällä voidaan päästä lopputulokseen jo yhdellä tai kahdella hoitokerralla.
 
Yksi käsittelykerta kestää vain muutamia minuutteja. Hoito ei ole täysin kivuton, ja tuntemus on erilainen eri kehonosissa kuten tatuointia ottaessakin. Tunnetta kuvaillaan kuitenkin siedettäväksi. Kipua voidaan myös lievittää käyttämällä puudutusvoidetta, jota levitetään hoidettavalle iholle noin tunti ennen toimenpidettä.
 
Ensimmäisellä tapaamiskerralla arvioimme hoidon tehon ja hoitokertojen määrän tatuoinnin sekä halutun lopputuloksen perusteella. Hoito aloitetaan matalalla teholla ja katsotaan, miten väri reagoi. Voimakkuutta säädetään tarpeen mukaan niin, että hoito on miellyttävä.
 
Välittömästi hoidon jälkeen hoidettavalle alueelle nousee turvotusta ja iho voi punoittaa. Turvotus laskee kuitenkin itsestään eikä tarvitse erityistä hoitoa. Pieni kuumotus, kutina ja ihon hilseily hoidettavalla alueella on myös normaalia.
 
Hoito-ohje
Tatuoinnin laserkäsittelyn jälkeen on normaalia, että käsitellylle alueelle nousee lievää turvotusta. Se asettuu kuitenkin itsekseen. Käsitellyllä ja ympäröivällä iholla voi havaita punoitusta, kutinaa, pistelyä, ihon hilseilyä sekä alueelle voi muodostua lievää mustelmaa. Alue voi tuntua seuraavina päivinä aralta, mutta tämäkin asettuu muutamien päivien kuluessa. Aluetta voi rasvata pintaverenkiertoa kiihdyttävällä rasvalla, esimerkiksi Hirudoid Fortella, joka edesauttaa hajonneen väripigmentin poistumista elimistöstä.
Käytetty laserhoito ei vaikuta arkisiin toimiin. Samana päivänä voi muun muassa käydä suihkussa ja saunassa sekä harrastaa liikuntaa. Hajotettu väripigmentti poistuu seuraavien viikkojen kuluessa käsitellyltä alueelta, ja vaalenemista tapahtuu pikkuhiljaa tuona aikana
 
Ajanvaraus
Ajanvarauksen voi tehdä puhelimitse arkisin klo 9.00 - 19.00 välisenä aikana numerosta p. 050 516 9540.
Suoran ajanvarauksen internetin kautta voit tehdä mihin vuorokauden aikaan tahansa, klikkaamalla alla olevasta hinnastosta hoitonimikettä, johon haluat ajan varata. Suoran ajanvarauksen internetin kautta voit tehdä mihin vuorokauden aikaan tahansa, klikkaamalla alla olevasta hinnastosta hoitonimikettä, johon haluat ajan varata. Internetissä vapaat ajat kuitenkin näkyvät nykyhetkestä eteenpäin 24 h alkaen ja korkeintaan 15 vrk. eteenpäin. Mahdollisten juuri vapautuneiden peruutusaikoja sekä yli 15 vrk:n  päähän varattavia aikoja voi tiedustella puhelimitse suoraan ajanvarauksestamme
 
Hinnasto:
Tatuoinnin poisto / vaalennus                              183,00 € / kerta
R20-menetelmällä 4 x 165€                                668,00 € / hoitosarja
 
Fysioakustinen hoito                                           48,00 € / kerta
Fysioakustinen hoito 5-sarja                               224,00 € / hoitosarja
Sarjat voi varata vain puhelimitse tai paikan päällä
 
 
Hoitohinnat sisältävät palvelumaksun

 

 

Sivuston toteutus: Vaiste Productions             Kirjaudu sisään >>