Saarimäki Siriphim

 
 
 
Siriphim Saarimäki
koul. Thaihieroja
 
T:mi Anni Thai Bodywork
 
 
 
----------------------------------------------------------------------
Olen toiminut Sinfoniassa 1.10.2017 alkaen.
 
Hoidot:
  • Thai-hieronta

Olen kotoisin Thaimaan pohjoisosasta. Pohjois-Thaimaan Chiang Mai :ssa on suosittu opiskelukaupunki, jossa toimii myös yksi Thaimaan arvostetuimmista hierontakouluista, jossa olen opiskellut Thaihierojaksi. 

  Aito Thaihieronta on vanha ja perinteinen hierontamuoto, johon ei liity seksipalvelujen tarjoaminen.
Thaihieronnan juuret johtavat itse asiassa Intiaan, josta se onkin saanut ayurvedisia ominaisuuksia. Thaimaalaisessa hieronnassa yhdistyvät buddhalaiset lääkintäopit, joogan venytysliikkeet, perinteinen intialainen lääketiede sekä akupunktio.
 
  Tyypillinen thaihieronta kestää noin tunnin ja on sekoitus hierontaa ja venytysharjoituksia, joissa käytän käsieni ja jalkojeni lisäksi koko kehoani.
 
   Munkit ovat perinteisesti käyttäneet hierontaa yhtenä parannuskeinona luonnollisessa lääketieteessä. Kyseessä jopa yli 2 500 vuotta vanha arvostettu perinne.
   Kokemus on hyvin erilainen kuin eurooppalainen hieronta.
Thaihieronnan (engl. Thai massage) tarkoituksena on rentouttaa lihaksia, vetreyttää niveliä – ja avata kehon näkymättömiä energialinjoja. Suurimman huomionsa hieroja keskittää asiakkaansa jalkoihin. Selkä ja niska hierotaan pikaisesti lopuksi.
Hieroja painaa sormiensa lisäksi kehoa kyynärvarrellaan ja joskus myös jaloillaan. Hieronnan osaksi kuuluvat venytykset – älä pelästy niitä, vaan ole aivan rentona.
 
Asiakkaakseni tullessasi, pukeudut tarjoamaani pyjamaan, johon pukeudut hieronnan ajaksi.
 
Hyvä hieroja aloittaa käsittelyn lyhyellä rukouksella: hieronta toimii hänelle meditaatioharjoituksena, jossa hän harjoittaa hierottavalleen fyysisesti mettaa, eli buddhalaista oppia rakastavasta lempeydestä.
 
Ajanvaraus
Ajanvarauksen voi tehdä puhelimitse arkisin klo 9.00 - 19.00 välisenä aikana numerosta   p. 050 516 9540. Suoran ajanvarauksen internetin kautta voit  tehdä mihin vuorokauden aikaan tahansa, klikkaamalla alla olevasta hinnastosta hoitonimikettä, johon haluat ajan varata.
 
Hinnasto:

 

Thai massage                                     90min.        58,00€
Oil massage                                        60min.        53,00€
Oil massage                                        90min.        63,00€
Thai shoulder, neck, head massage    45min.        43,00€
 
 
Hoitohinnat sisältävät palvelumaksun
 

Sivuston toteutus: Vaiste Productions             Kirjaudu sisään >>