Junno Sari


Sari Junno
psykoterapeutti
mielenterveyshoitaja


Sinfoniassa 1.3.2017 alkaen
 
Hoidot:
 
- psyko- ja perheterapia
- energiahoidot

Oma historiani:

Ihmisyys ja meissä liikkuvat energiat ovat aina kiehtoneet minua. Opiskelinkin aikoinani mielenterveyshoitajaksi ja tein töitä joitakin vuosia psykiatrisissa laitoksissa aikuisten kanssa, sekä huumehoitoyksikössä. Valmistuin myöhemmin sosionomiksi, ja sen jälkeen olen työskennellyt päihdekuntoutuslaitoksissa sekä päihdeklinikalla. Lisäksi olen tehnyt sosiaalialan töitä ja kriisityötä. Opiskelin psyko- ja perheterapeutiksi 2011 ja paripsykoterapeutiksi 2014. 

Lähestyn jokaisen asiakkaan elämäntarinaa aidolla kohtaamisella ja kunniottavalla asenteella. Terapia rakentuu yhteisestä dialogista ja se on tavoitteellista työskentelyä kohti parempaa itsetuntemusta.

Viime vuosina olen ollut kiinnostunut myös ihmisen energiakentästä ja siinä tapahtuvasta epätasapainosta. Olen opiskellut thetahealingia ja chakrahoitoa, joilla energiakenttää voi puhdistaa ja hoitaa. Thetahealingiä voi käyttää mm. myös rajoittavien uskomusten ja epätoimivien toimintamallien purkamiseen. Muuttamalla tiedostettuja ja tiedostamattomia rajoitteita voimme auttaa itseämme kohti luonnollista terveeseempää olotilaa.

Chakrat ovat energiajärjestelmäsi keskus, ja jos ne ovat epätasapainossa saatat tuntea väsymystä ja oirehtia monin tavoin esim.vatsakivuilla. Tasapainoinen energiakeho voimistaa fyysistä kehoa. Chakrahoidossa chakra-alueesi kartoitetaan ja heikot chakrat puhdistetaan, hoidetaan ja tasapainotetaan. Energiahoidolla hoidetaan jokainen chakra mahdollisimman hienovaraiseen tasapainoon.

Opiskelen kundaliinijoogaopettajaksi ja ohjaan kundaliinijoogaa siitä kiinnostuneille omakustanne hintaan sinfonian ryhmätilassa. Kundaliinijoogaa kutsutaan usein tietoisuuden joogaksi. Se on maanläheinen keino oppia tuntemaan itsensä ja voimavaransa tässä elämässä. Kuka tahansa ikään, kokoon tai kokemukseen katsomatta voi harrastaa sitä.  
Kundaliinijoogan vaikutukset:
- vahvistaa hermostoa
- auttaa kontrolloimaan mieltä ja tunnetilojen vaihteluja
- opettaa elämään tietoisesti tässä hetkessä
- kasvattaa itsetuntemusta ja itseluottamusta

Pitkällä työurallani olen oppinut kohtaamaan ihmisiä hyvin monenlaisissa elämäntilanteissa ja nähnyt, että haastavistakin elämäntilanteista löytyy keinoja selvitä eteenpäin. Kannattaa olla rohkea ja lähteä tutkimusmatkalle itseen.

Ajanvaraus
 
Ajanvarauksen voi tehdä puhelimitse arkisin klo 9.00 - 19.00 välisenä aikana numerosta p. 064 141 204. Suoran ajanvarauksen internetin kautta voit tehdä mihin vuorokauden aikaan tahansa. Mahdollisten juuri vapautuneiden peruutusaikoja sekä yli 15 vrk:n päähän varattavia aikoja voi tiedustella puhelimitse suoraan ajanvarauksestamme.
 
Hinnasto:
 
Psykoterapia 60 min           68,00€
Pariterapia    90 min          108,00€
Perheterapia  90 min          120,00€
Energiahoito  30 min            33,00€   
Energiahoito  60 min            58,00€
Kundaliinijoogaohjaus ryhmälle 60 min.; omakustannehinta min. 5 € (tilakustannus)

Hoitohinnat sisältävät palvelumaksun

 

Sivuston toteutus: Vaiste Productions             Kirjaudu sisään >>