Tiina Hämäläinen

 
 
Tiina Hämäläinen
Ayurvedinen hoitaja
 

 
 
Hoidot:
 • Intialaiset hierontahoidot
Oma historiani:
 
Ensimmäinen syvällinen kosketus intialaiseen lääketieteeseen Ayurvedaan tuli kohdalleni vuonna 2012, kun matkustin Intiaan hakemaan apua läheiseni vakavaan sairauteen. Toisen matkani tein vuonna 2013, jolloin haimme apua ystäväni syöpähoitojen tueksi. Näillä matkoilla syvennyin erilaisiin hoitomuotoihin sekä hierontoihin, mutta ennen kaikkea ihmisen kokonaisvaltaiseen hoitokäsitykseen. Ayurveda ei hoida ainoastaan oiretta, vaan etsii syyn oireen lähtökohdalle, ihmistä hoidetaan kokonaisvaltaisesti ravitsemuksesta lähtien.

Vuonna 2013-2014 toimin intialaisen lääkärin tulkkina, kun kiersimme hänen kanssaan ympäri suomea. Tänä aikana opin häneltä myös tekniikoita asiakkaiden hieromiseen, sekä lääkeöljyjen valmistamiseen. Hieronta on osa Ayurvedaa ja hierontaöljyillä on suuri merkitys kehon tasapainottamisessa, joten niitä käytetään hoidoissa tavallista runsaammin.

Koulutukseltani olen opettaja, mutta kiinnostus vaihtoehtoisiin hoitoihin on ollut seuraava:
 • 2003 Reiki 1 ja 2
 • 2007 Intialainen pää- ja kasvohieronta
 • 2009 kuumakivihieronta
 • 2013-2014 pancha karma hieronta ( Intia)
 • 2013 turvehoitaja
 • 2015 Ayurvedahoitaja (Modulit 1-6)
Jatkan edelleen Ayurvedahoitajan opintoja.
*************************************************************************
Intialaiset hieronnat hoitavilla öljyillä
 
Intialaisiin hieronta hoitoihin kuuluu tärkeänä osana kasviöljy, joka hoitaa kehoa kokonaisvaltaisesti.
Hoidoissa käytän joko suomalaisia Frantsilan kasviöljyjä tai intialaisia kasviöljyjä, molemmat korkealaatuisesti valmistettuja.
 
Hieronnoissa käsitelen lihasten lisäksi niveliä, nivelsiteitä sekä marmapisteitä (hermopisteet). Myös hermoratojen käsittely on tärkeä osa hoitoa. Öljy voidaan valita jopa oman henkilökohtaisen kehotyypin tai kehon ongelman mukaan.
 
Öljyhieronta:
 • avaa lihastukoksia
 • avaa hermotukoksia
 • lisää lymfakiertoa
 • poistaa särkyjä (mm. iskias)
 • lisää aineenvaihduntaa ja poistaa kehon kuonaa
 • vahvistaa hermoston toimintaa
 • syvärentouttaa
 • parantaa verenkiertoa

Kontraindikaatiot:

Jos kärsit allergioista, jotka liittyvät suomalaisiin kasveihin, kerrothan siitä varatessasi hoitoa. Hoito ei sovi korkeasta verenpaineesta kärsiville, raskaana oleville, sydänsairaille, auringon polttamalle tai tulehtuneelle iholle. Myös heikko lämmönsietokyky voi olla este hoidolle.

Varaudu siihen, että varsinkin kokovartalohoidoissa sekä ihosi ,että hiuksesi öljyyntyvät, joten ota mukaan rennot vaihtovaatteet. (Myös alusvaatteet voivat öljyyntyä.)

Koko kehon hieronta      90 min.                 83,00€
Puolihieronta                  60 min.                 68,00€

********************************************************************
Lämmin kizi yrttinyyttihoito
 
Lämmin kizi yrttinyyttihoito on tehokas kehon kuona-aineiden poistaja ja se parantaa verenkiertoa sekä lisää lymfaa poistaen turvotusta sekä kipua. Jos kärsit kroonisesta kivusta, nivelten jäykkyydestä, fibromyalgiasta tai pelkästään jäykästä lihaksistosta hoito sopii erinomaisesti.

Suomalaisista puhtaista kasveista valmistettu yrttinyytti haudutetaan lämpimässä hoitoöljyssä ja kehoa taputellaan sekä hierotaan erilaisilla tekniikoilla. Hoidon aikana käsitellään koko kehon energiapisteitä, niveliä, nivelsiteitä sekä lihaksia. Hoito ravitsee tehokkaasti myös ihoa ja on myös todella rentouttava.

Koko kehon hoito         90 min           83,00€
Puolihoito                     60 min           68,00€

*************************************************************************
Intialainen pää- ja kasvohoito
 
Intialainen pää- ja kasvohoito on syvällisesti rentouttava ja miellyttävä hoito, joka sopii kaikenikäisille. Hoidon vaikutus tuntuu koko kehon vireystason paranemisena sekä syvärentoutena.
 
Hoito muodostuu sarjasta hierontaliikkeitä sekä taputuksia, joilla käsitellään tehokkaasti mutta rauhallisesti hartiaseutu, niska, pää sekä kasvot. Lisäksi hoidetaan pään ja kasvojen alueen marmapisteet (hermopisteet).

Hoito helpottaa lihas- ja hermojännitystä ja se on erittäin rentouttava. Sopii erinomaisesti stressaantuneille sekä migreenistä- / päänsärystä kärsiville.

Hieronnassa käytetään apuna kookos- tai manteliöljyä, joten hiukset öljyyntyvät hoidon aikana. (Ravitsee myös hiuksia sekä päänahkaa.) Voit kuitenkin halutessasi valita myös öljyttömän hoidon.

Kontraindikaatiot:
 • aivoverenkiertoon tai pään alueen verenkiertoon liittyviä häiriöitä tai sairauksia
 • epilepsia
 • valtimonkovettumatauti
 • syöpä tai muu vakava sairaus
 • hyvin korkea / matala verenpaine
 • tulehtunut tai tarttuva ihosairaus hoidettavalla alueella
Pää- ja kasvohoito             45 min.        55,00€
 
 
Ajanvaraus
 
Ajanvarauksen voi tehdä puhelimitse arkisin klo 9.00 - 19.00 välisenä aikana numerosta   (GSM) 064 141 204. 
Suoran ajanvarauksen internetin kautta voit  tehdä mihin vuorokauden aikaan tahansa, klikkaamalla hoitonimikettä, johon haluat ajan varata. Internetissä vapaat ajat näkyvät nykyhetkestä eteenpäin 24 h alkaen ja korkeintaan 15 vrk. eteenpäin.
Pidemmälle tulevaisuuteen menevät ajat voitte varata suoraan vastaanotostamme (GSM) 064 141 204
 
Hoitohinnat sisältävät palvelumaksun
 
 

Sivuston toteutus: Vaiste Productions             Kirjaudu sisään >>