Alanko Pia


 
 
Pia Alanko
refleksologi/ koko kehon vyöhyketerapeutti 
 
---------------------------------------------------------------------------------------------
 
Olen toiminut Sinfoniassa 30.4.2018 alkaen. Vastaanotot maanantaisin ja keskiviikkoisin
 
Hoidot:
  • Koko kehon vyöhyketerapia
  • Korva-akupunktio
  • Kuumakivihieronta
  • Selkä/pää hemmotteluhieronta
  • Hemmottelu hoitopaketteja itselle tai lahjaksi!
Oma historiani:
 Teen Reflexologiaa eli koko kehon vyöhyketerapiaa suurella antaumuksella! Olen opiskellut alaa n. 2vuotta Tampereella Medika Novassa, sekä lisäksi Seinäjoen Ammattikorkeakoulussa peruslääketieteen opinnot. Menneisyydeltäni olen ollut kaupan alalla ikäni, yrittäjänä sekä työntekijänä.
Hoitoja olen tehnyt vuodesta 2015 ensin lähipiirissäni ja sen jälkeen omalla yritykselläni  "Vyöhyketerapia Alanko". Minua motivoi auttaminen sekä hoidon hyvä toimivuus.
 
Vyöhyketerapia
*Vyöhyketerapia toimii hyvin, jos on stressiä, ahdistusta, kun on paljon meneillään. Saadaan kehoa tällä hyvin tasapainotettua harmonisemmaksi, on mukavampi olla itsensä kanssa, itsetuntemus vahvistuu, yöunet paranee.
*Kiputilat myös krooniset; hoidolla saadaan ylläpidettyä mukavampi arki, pitää monenlaiset kivut aisoissa ja asiat sujuu paremmin.
*Ummetukseen yhdistäen vatsan lymfaterapiaotteen, saatu vatsa auki hetkellisen ummetustilan avuksi, esim. ruokavalio muutoksissa
*esim. fibromyalgian, nivelpsorin kipuhoidoissa toiminut hyvin ylläpitohoidolla esim. kerran kuukaudessa, johon kuuluu alun tiivis hoitojakso (3-5krt n. viikon välein) riippuen henkilön hoidon vastaanottavaisuudesta.
 
Paranemiskriisi 1.hoidon jälkeen.
Joillekin tulee ensimmäisestä kerrasta vasta paranemiskriisi, ja jää huono mieli hoidosta, jos hoito jää siihen. Paranemiskriisi on normaalia ja joskus ensimmäisellä kerralla vaiva tosiaan pahenee ennen kuin paranee. Hoitoja tulisi jatkaa.
 
Kuumakivihieronta
Lämpimillä kivillä hoitaminen rentouttaa mieltä ja kehoa. Kuumakivihieronnalla on monta suotuisaa vaikutusta, kuten lihaskudoksen pehmeneminen, verenkierron lisääntyminen, nestekierron vilkastuminen ja kuona-aineiden tehostunut poistuminen. Ihana hemmotteluhoito.
 
Selkä/ päähieronta
Hieronta tehdään öljyllä selkärangan lihaksia venyttäen eri tekniikoilla, verenkierto kiihtyy ja lihasjumit helpottaa ja selkä kevenee. ->Hermostoa on tärkeä ylläpitää terveenä, sieltä kautta lähtevät monet tärkeät käskyt kehon muihin elimiin.
Hoito on lempeä, mutta yllättävänkin tehokas, ja olo on hoidetun oloinen.
Päähieronta lievittää arkielämän stressiä ja tepsii särkeviin sekä jäykkiin niskahartiaseudun lihaksiin. Se on yksinkertaista ja rauhoittavaa hierontaa, jonka otteina käytetään sekä rauhallisia että nopeatempoisia liikkeitä. Aloitamme selästä, siirtyen kallonpohjan lihaksista päähierontaan, hiuspohjan hieronta on öljytön.
Lopuksi myös jalkapohjat hierotaan.(voidaan jättää halutessasi myös pois ja hieroa esim selkää kauemmin).
 
Korva-akupunktio
Korva-akupunktiolla voidaan hoitaa muun muassa unettomuushäiriöitä, levottomuutta, stressiä, masennusta, migreeniä, addiktioita sekä eri kiputiloja.
Ihmiseltä löytyy korvasta kaikki kehon elimet pisteinä. Eli korvassa on olemassa tiettyjä kohtia, joita painamalla voidaan vaikuttaa tiettyihin kehon elimiin, kuten maksaan, keuhkoihin ja munuaisiin. Näillä elimillä esim on muitakin laajempia merkityksiä esim. maksa, joka korreloi vihaa, munuainen pelkoa, keuhkot surua..
Neulat ovat pieniä, menevät n.2milliä ihon alle ja tuntuu vain hetkisen laitettaessa, jos sitäkään. Saavat vaikuttaa n.35min. Hoitokertoja tulisi alussa olla tiiviisti viikon aikana. Hoidon vaikutukset voivat olla hyvin yksilöllisiä, joillakin se auttaa tehokkaammin, toisilla vähemmän.
Hoitojen esteenä ovat: 
Vakavat sairaudet, humalatila, huumeet, erityisvahva lääkitys, migreenikohtaus, kuume, flunssa.
 
Ajanvaraus
Ajanvarauksen voi tehdä puhelimitse arkisin klo 9.00 - 19.00 välisenä aikana numerosta   p. 050 516 9540. Suoran ajanvarauksen internetin kautta voit  tehdä mihin vuorokauden aikaan tahansa, klikkaamalla alla olevasta hinnastosta hoitonimikettä, johon haluat ajan varata
 
Hinnasto:
 
(Korva-akupunktio muun hoidon yhteydessä otettuna +10,00€ hoidon hintaan)
 
Hemmotteluun:
 
 
Hemmottelupaketti:
 
Selkä-/päähieronta+vyöhyketerapia
 
Kuumakivihieronta+vyöhyketerapia jalkahoito
 
Kuumakivihieronta + selän-, pään-, käsien- ja jalkojen hieronta
 
Ostaessasi 5-hoitosarjan, säästät 42€ palvelumaksuissa. Esim. 5x Korva-akupunktio, norm. 190€ - sarjana 148€.

Hinnat sisältävät palvelumaksun.

 

 

Sivuston toteutus: Vaiste Productions             Kirjaudu sisään >>