Psykokinesiologia

PSYKOKINESIOLOGIA Kehon testaus tri Klinghardtin mukaan Saksalainen lääkäri ja psykoterapeutti tri Dietrich Klinghardt kehitti kroonisten sairaustilojen hoitoon kokonaisvaltaisen menetelmän, johon kuuluu kinesiologinen kehon diagnostiikka ja psyyken syvän tason hoito.
 
Menetelmän perustana on kinesiologinen lihastesti. Kehoa käytetään biofeedback-instrumenttina, jonka avulla voidaan kommunikoida piilotajunnan kanssa. Eli yksinkertaisesti sanottuna lihastestausmenetelmä joka kertoo koko kehon -ja mielen tilan. Lihasjännityksen muutoksia apuna käyttäen voidaan tehdä päätelmiä ympäristö- ja raskasmetallirasituksesta, sähkösaasterasituksesta, geopaattisesta rasituksesta, ruoka-aineallergioista, bakteeri- ja virusinfektioista, lisäravinteiden tarpeesta ja puutostiloista, rakenteellisista ongelmista, purennasta, hammasmateriaalien sopivuudesta ym.
 
Menetelmä perustuu tieteellisiin tutkimuksiin autonomisen hermoston toiminnasta. Psykokinesiologia tri Klinghardtin mukaan Psykokinesiologia mahdollistaa psyyken ja mielen taakkojen purkamisen. Sen avulla voimme työstää traumaattisia tapahtumia ja sairauksien psyykkisiä taustoja. Jokaisella meistä on murheita ja suruja sekä menneisyydessä että nykyisyydessä. Nämä vähentävät elämäniloa ja elinvoimaa. Jos taakka on liian raskas, ihminen sairastuu.
 
Kinesiologisen lihastestin avulla käymme dialogia ei-tietoisen mielen kanssa. Vaivan tai oireen opastamana etsitään ja koetaan lyhyesti uudelleen alkuperäinen trauma, joka puretaan sitten akupisteitä koputtamalla tai silmänliikkeitä tai väriterapiaa apuna käyttäen. Yleensä tätä seuraa syvä rentoutumistila.
 
Jokainen istunto on oma kokonaisuutensa. Sen jälkeen ihminen on jättänyt stressiä ja jännitystiloja pysyvästi taakseen, jolloin myös kehon omat korjausmekanismit alkavat toimia paremmin.
Monesti kehon ongelmat paranevatkin huomattavasti mielen tasapainottumisen seurauksena.
 
Kenelle psykokinesiologia sopii?
 
Psykokinesiologia on täydentävä hoitomuoto, joka voi auttaa sekä lapsia että aikuisia kaikissa elämän oloissa. Jopa ympäristörasitteet, esim. amalgaamirasitus, poistuvat paremmin kehosta kinesiologisen istunnon jälkeen. Lihastesti voidaan hellävaraisesti tehdä lapselle jo 6-vuotiaasta alkaen. Testaus tai koko istunto voidaan tehdä myös välihenkilön avulla, esim, pienen lapsen hoito äidin kautta. Myös eläimiä hoidetaan välihenkilön avulla.
 
 

Sivuston toteutus: Vaiste Productions             Kirjaudu sisään >>