Hoitopalvelukeskus Sinfonia   
Valtionkatu 1 C 4. krs
60100 Seinäjoki 
(matkakeskus/rautatieasema)
email: info@sinfoniaoy.fi
Navi osoite:
62°47,505'  E022°50,646' 

Tapahtumat 2018

LASTEN TUNNETAITORYHMÄ nyt Seinäjoellakin!
Paikka: Sinfonia Oy, Valtionkatu 1 C 4.krs, 60100 Seinäjoki
Aloitus lauantaina 29.9.18 klo 11.00-12.00, kokoonnutaan yhteensä 8 kertaa
 
Lasten tunnetaitoryhmässä taitoja toimia tunteiden kanssa harjoitellaan, tutkitaan ja ihmetellään monimenetelmällisesti luovin ja toiminnallisin keinoin.
 
Ryhmään otetaan max. 6 lasta, min. 4 osallistujaa, että ryhmä toteutetaan.
 
Tähän ryhmään voivat osallistua 5-7 vuotiaat pojat ja tytöt.
 
Tässä iässä lapsi pohtii juuri sitä, miten maailma toimii. 7 vuoden iässä alkaa myös varsinainen tunnetaitojen opettelua vaativa elämä- lähtö kodista itsenäiseen koulumaailmaan, jolloin sosiaaliset taidot ja sitä kautta tunnetaidot korostuvat entisestään. Esikouluikää verrataan usein myös esimurkkuikään, tähän aletaan valmistautua jo 5 vuoden iässä. Mieli myllertää, haluan ja en halua ja tunteet vievät voimakkaasti, ennenkuin taidot niiden säätelyyn ja sietämiseen opitaan. 
 
Ryhmässä lapset pääsevät harjoittelemaan tunteiden tunnistamista, sietämistä, säätelemistä, ilmaisemista, käsittelemistä eli purkamista ja omaa voimaantumista.
 
Lapsia rohkaistaan huomioimaan miten tunteet vaikuttavat heihin ja miten tunteiden kanssa voi toimia rakentavasti säilyttäen kunnioitus itseä ja toisia kohtaan.
 
Tarkoituksena on antaa lapselle kokemuksellista tietoa ja elämäntaitoja tunteista ja niiden kanssa toimimisesta. Tämän kautta lapsen kokemus omista vaikuttamismahdollisuuksista omaan oloonsa kasvaa ja hän voi kokea vahvempaa kyvykkyyttä toimia itsensä kanssa erilaisissa
tilanteissa. Näin lapsen itsetunto voi vahvistua ja ennenkaikkea hänen on mahdollista säilyttää vahvempi yhteys itseensä ja omiin tunteisiinsa.
 
Tunnetaitoryhmässä pyritään kasvattamaan lapsen luottamusta
omiin tunteisiinsa ja itsensä kuunteluun,
sillä jokainen meistä on tärkeä yksilö suuressa kokonaisuudessa
juuri sellaisina kuin olemme!
 
Käytettäviä menetelmiä ovat: mielikuvitus ja saduthengitys ja kehon kuuntelukehollisuus ja liikkeellisyysluova tunnetyöskentely kuten maalaus tai savitehtävät Satuhieronta ja myönteinen kosketuspohdintatehtävät ja keskustelutEFT eli tunteiden vapautustekniikka (emotional freedom technique).
 
Tunnetaitoryhmä ei ole terapiaa, vaan ennaltaehkäisevää elämän oppikurssia.
 
Yhteishinta 8 kerran ryhmään on lopputyöhintana vain 145sisältäen käytettävät materiaalit ja alv. sekä vanhemman osallistumisen
ensimmäisellä ja viimeisellä kerralla.
 
Lisäksi vanhemmat saavat sähköpostitse infoa tunnetaitoryhmästä, tietoa tunteista ja tunnetaitojen oppimisesta sekä tietoa lapsen
tunnereaktion tukemisesta.
 
Lasten tunnetaitoryhmään voi ilmoittautua ja kysyä lisätietoja ryhmän ohjaajalta virpi.ruismaki@gmail.com, 050 571 1122 (klo 16.30-19)
Koulutettu Satuhieroja, Lasten tunnetaito-ohjaajaopiskelijaMM®,
Naurujoogaohjaaja, Kätilö-Terveydenhoitaja (Amk)

 

 
******************************************************************
Oletko eronnut tai harkitsetko eroa? Miten tästä eteenpäin? Miten tässä näin (taas) kävi? En tunne enää yhtään tuota toista, mutta tunnenko edes itseäni?
 
Mikä eroryhmä on?
 
Eroryhmä tarjoaa mahdollisuuden koulutetun ohjaajan ja vertaiskokemusten kautta käsitellä eroon liittyviä tunteita ja vaiheita. Ryhmään voi osallistua, jos ero on takana, meneillään tai harkinnassa. Suomalainen eroseminaari –menetelmän pääpaino on tutustumisessa omaan itseen ja tulevaan itsenäiseen elämään. Menetelmä (Fisher/Kiianmaa/Stolbow) on auttanut jo tuhansia eronneita käsittelemään kriisiään ja nopeuttamaan siitä selviämistä.
Ryhmässä rakennetaan vahvempaa itsetuntoa ja hyvää pohjaa tulevalle elämälle! Erilaisten teemojen ja harjoitteiden kautta käydään läpi eroon johtaneita mekanismeja, parisuhteiden rakenteita, itsetuntoa, sekä käsitellään mm. eroon liittyvää vihaa, pelkoja ja surua. Eroryhmä on siis oman uuden elämän rakennusoppia, ihmissuhdevalmennusta ja itsetuntemuskoulua.
Vertaisryhmä tuottaa myös koko joukon uusia ystäviä, tavalla tai toisella saman kokeneita ihmisiä tarinoineen, joiden näkökulma valottaa omaa henkilökohtaista kokemustasi uudelta kantilta. Eron käsittely antaa aikuiselle myös valmiuksia tukea lasta eron aiheuttaman hämmennyksen ja surun keskellä, ja tarttuu myös isovanhemmuuden ja uusperheen haasteisiin.
”Hei, nimeni on Eira ja toivon pääseväni tutustumaan sinuun ryhmäläisenä pian! Ihmissuhteiden ja itsetuntemuksen kiehtovaa maailmaa olen opiskellut yrittäjä- ja esimiestyöurani, ryhmänohjausten ja lukuisten käymieni valmennusten oppien kautta. Olen koulutettu Eroseminaarin ryhmänohjaaja, Ratkaisukeskeinen Työnohjaaja ja yrittäjä. Olen taustaltani itse erolapsi, eronnut ja nyttemmin uusperheen äiti ja vaimo. Uskallan luvata, että tulet olemaan tyytyväinen päätöksestäsi lähteä mukaan! Matka eteenpäin tarkoittaa aina vastuun ottamista, rehellistä itsensä kohtaamista, kasvua ja kipuiluakin, mutta se on sen arvoista!
 
 
” SEURAAVA RYHMÄNI ALOITTAA SEINÄJOELLA ma 24.9.2018 alkaen, Valtionkatu 1 C 4.krs, Seinäjoki, Sinfonia Oy:n tiloissa, (Matkakeskus/Rautatieasema) kerran viikossa maanantaisin klo 17.00 – 20.00 11 krt. Tarkemmat päivämäärät ilmoittautumisen yhteydessä! Suomalaisen eroseminaarin® hinta on 330,- (sis alv.) HUOM! Lisäksi tarvitset ryhmässä Marianna Stolbown kirjan Erosta eteenpäin tai Bruce Fisherin kirjan Jälleenrakennus. Ryhmä täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.
 
Ilmoittaudu heti tai kysy lisää! Puh. 040 543 0425 tai eira@eiraviitala.fi
Lisätietoa ja esim. palautteita aiemmilta ryhmäläisiltä löydät osoitteesta www.eroryhmä.fi
 
www.suomalaineneroseminaari.fi Suomalainen eroseminaari® on koulutetun vetäjän johtama vertaisryhmä. Eroseminaari pohjautuu psykologi Bruce Fisherin luomaan menetelmään, jota on sittemmin kehitetty psykologi Kari Kiianmaan ja parisuhdekouluttaja Marianna Stolbowin toimesta sopivaksi suomalaiseen erotilanteeseen.
 
************************************************************************************* 


VIKTOR FRANKL -koulutusta
Tulossa nyt myös Seinäjoelle! Kurssilla saat hyvät perustiedot psykiatri ja filosofi Viktor Franklin jo 1920-luvulla kehittämästä, logoteoriaksi ja logoterapiaksi kutsutusta tarkoituskeskeisestä ajattelusta.


AIKA: Syyskuussa 2018 alkaa uusille opiskelijoille tarkoitettu Logoteorian perusteet -kurssi, 6.9 - 22.11.2018. Kokoontumiset ovat torstai-iltaisin klo 17–21.

PAIKKA: Sinfonia, Valtionkatu 1 c, 4.krs. (Seinäjoen matkakeskus /rautatieasema)

JÄRJESTÄJÄ:Suomen Viktor Frankl instituutti (www.logoteoria.net). Instituutti on pohjoismaiden ainoa kansainvälisesti valtuutettu (international certification) Viktor Franklin kehittämän logoteorian ja logoterapian kouluttajataho. Kansainväliseen yhteisöön kuuluu yli 130 instituuttia ja yhdistystä yli 40 maassa, 6 maanosassa.

HINTA: Kurssin hinta on 450 euroa. Se laskutetaan kurssin alettua ja maksetaan 1.10.2018 mennessä.


VIKTOR FRANKLIN LOGOTEORIA JA LOGOTERAPIA SOPII KAIKILLE

MIKSI?

Logoteoria tarjoaa kokonaisvaltaisen lähtökohdan omien elämänarvojen pohdiskelulle ja konkreettisia keinoja löytää lisää merkitystä ja tarkoitusta omaan elämään. 
Logoteoria on myös erinomainen viitekehys niille, jotka tahtovat auttaa toisia ihmisiä heidän elämänsä arvojen ja tarkoitusten etsinnässä.

LISÄTIETOJA

Löydät instituutin Internet-sivuilta www.logoteoria.net paljon lisätietoa Viktor Franklin logoteoriasta, koulutuksista, suomenkielisestä kirjallisuudesta ym.

 

***********************************

Korva-akupunktio kurssi järjestetään Hoitopalvelukeskus Sinfonian tiloissa

la 14.9.2018 klo 10-18.00. Kurssin hinta 190€.
 
Korva-akupunktio on nopea ja tehokas hoito moneen vaivaan, esim. kivut/säryt, migreenit, tuki- ja liikuntaelimistön vaivat jne.
Kurssit on tarkoitettu terveydenhuollon ammattilaisille sekä luontaishoitoalan peruslääketieteen käynneille hoitajille ja terapeuteille.
 
Osallistujamäärä min.10 henkeä.
 
Ilmoittautumiset kannattaa tehdä pikimmiten, kurssin edullisen hinnan sekä pienen osallistujamäärän vuoksi,
kumminkin viimeistään 7.9.2018 sähköpostiin:
 

Kouluttaja Osteopaatti/ Psykoterapeutti Kimmo Peltola on opiskellut ja soveltanut akupunktiota työssään jo 22 vuoden ajan hyvin tuloksin. Aikaisemmin hän on toiminut akupunktio-opettajana Idän ja lännen hoitoperinteen koulutusinstituutissa Tampereella. Nykyään hän toimii pääasiassa Ähtärissä ja Seinäjoella  
Häneen voi tutustua lisää alla olevasta linkistä.

 
 
 

Korva-akupunktio kurssi järjestetään Hoitopalvelukeskus Sinfonian tiloissa

la 5.5.2018 klo 10-18.00. Kurssin hinta 150€.

Korva-akupunktio on nopea ja tehokas hoito moneen vaivaan, esim. kivut/säryt, migreenit, tuki- ja liikuntaelimistön vaivat jne.

 Kurssit on tarkoitettu terveydenhuollon ammattilaisille sekä luontaishoitoalan peruslääketieteen käynneille hoitajille ja terapeuteille.
 

Osallistujamäärä min.10 henkeä. 

Ilmoittautumiset kannattaa tehdä pikimmiten, kurssin edullisen hinnan sekä pienen osallistujamäärän vuoksi,
kumminkin viimeistään 15.4.2018 sähköpostiin:
 

kimmop68@gmail.com

 

Kouluttaja Osteopaatti/ Psykoterapeutti Kimmo Peltola on opiskellut ja soveltanut akupunktiota työssään jo 22 vuoden ajan hyvin tuloksin. Aikaisemmin hän on toiminut akupunktio-opettajana Idän ja lännen hoitoperinteen koulutusinstituutissa Tampereella. Nykyään hän toimii pääasiassa Ähtärissä ja Seinäjoella  
Häneen voi tutustua lisää alla olevasta linkistä.

********************************************************************
 
 
 

Tiistaina 29.5 Sinfoniassa vierailee Tiibetiläinen lääkäri

Jampal Saldon

 

Hän pitää tuona päivänä Sinfoniassa vastaanottoa

 

Hoitoaika 60min 100€

Hän tekee tarkan diagnoosin, sisältäen myös ruokavalio, elämäntapaohjeet ja kuukauden yrttilääkekuurin.
********************************************************************
  
 
*******************************************************************
 
 

Tervetuloa Jalkojen terveys -luennoille Sinfoniaan

 
Ilmoittaudu 27.1. mennessä. P. 06 414 1204
tai TerveystuoteLycom@gmail.com
 
Aiheena jalkojen turvotus ja väsyminen, johon liittyy laskimovajaatoiminta, suonikohjut. Lymfaterapeutti, fysioterapeutti Sirpa Takala. 
 
********************************************************************** 
 

Syövästä voi selviytyä luennot alkavat Seinäjoella ensimmäisenä Suomessa. Mari Lehtiö on kouluttautunut aiheeseen yhdysvalloissa viime syksynä. 9 viikon aikana Sinfoniassa tullaan käymään läpi yhdeksän paranemisen avaintekijää. Luennot sopivat henkilöille, jotka ovat kiinnostuneita paranemisen avaintekijöistä.

Ilmainen infotilaisuus Torstaina 1.2. klo 18, Tervetuloa!
 

Koulutuksen kehittäjänä on syöpäsairauksiin erikoistunut tutkija (PhD), psykoterapeutti Kelly A. Turner. Hänen kirjansa on julkaistu suomeksi nimellä Syövästä voi selviytyä Yhdeksän polkua yllättävään paranemiseen (engl. Surviving cancer against all odds) . Kirjaa on käännetty eri 20 kielelle. Viime syksynä Kelly koulutti yhdysvalloissa ensimmäiset Radical Remission opettajat, jotta hän saisi keskittyä tutkimustyöhönsä luennoinnin sijaan. Koulutuksessa osallistujia oli ympäri maailman. Tällä hetkellä Dr Turner keskittyy 9 osaisen oman dokumenttisarjansa koostamiseen, jossa tullaan käymään läpi yhdeksän paranemisen avaintekijää. Tämän lisäksi hän on Radical Remission Projektin perustaja, tutkimusryhmä kerää jatkuvasti uutta tietoa vakavista sairauksista selvinneiltä. 
 
 
 

Kelly Turner kiinnostui täydentävästä lääketieteestä suoritettuaan alemman korkeakoulututkinnon Harvardin yliopistossa. Hän teki vapaaehtoistyötä lasten syöpäsairaalassa ja tunsi löytäneensä kutsumuksensa. Hän päätyi opiskelemaan syöpäsairauksien sosiaalityötä Kalifornian yliopistossa.

 
 
 

Työskennellessään syöpätutkimusta tekevässä sairaalassa hän luki sattumalta kirjan, jonka aiheena oli odottamaton parantuminen syövästä ja se mullisti hänen elämänsä. Asia kiehtoi häntä niin paljon että hän alkoi etsiä tietoa odottamattomista parantumisista. Hän hämmästyi sitä, että syövästä yllättäen parantuneista henkilöistä ei ollut tehty kattavaa tutkimusta ja hän halusi selvittää miksi potilaat olivat omasta mielestään selvinneet. Siitä tuli hänen väitöskirjansa aihe ja elämäntehtävä. Viime vuosikymmenen aikana hän on tutkinut ja analysoinut yli 1500 odottamatonta remissiota kymmenessä eri maassa. Näiden tutkimusten satoa on nyt tarjolla myös Seinäjoella.
Jokainen luentoilta koostuu tutkimusaineiston lyhyen yhteenvedon lisäksi viikon tietopaketista ja paranemistarinan esittelystä, joka on kulloiseenkin viikon teemaan sopien valittu tutkimusaineiston 1500 selviytymistarinan joukosta. Lopuksi tehdään viikon aiheeseen liittyvä ryhmätehtävä. Tavoitteena että jokainen osallistuja saa 9 viikon aikana itselleen käytännön harjoituksia kotiinviemiseksi. Mari Lehtiö tapasi KellyTurnerin keväällä 2016, kun Kelly oli luennoimassa Suomessa kirjanjulkistamis kiertueellaan. Mari oli haltioitunut luennosta siinä määrin ettei edes tajunnut että luento oli englannin kielellä vaan se lumosi täysin, kun Kelly kertoi vuoden päästä alkavasta opettaja koulutuksesta, niin Mari päätti sydämessään että sinne on päästävä. 

Tervetuloa kuulemaan tietoa hyvinvoinnin avaintekijöistä.
 
Luennot ovat torstaisin kl.18   8.2 alkaen Sinfoniassa Valtionkatu 1C. 
 

9 paranemisen avaintekijää – Kurssin hinta on 180 euroa.
Luentojen ohella Mari pitää hoitovastaanottoa
Seinäjoen Sinfoniassa. Tarjolla on mm. stressiä ja lihaskireyksiä lievittäviä hoitoja. Energeettistä jäsenkorjausta, kehon kokonaisvaltaista Body and Mind Balancing hoitoa, sekä EFT valmennusta. 
Tulevaisuuden suunnitelmiin Marilla kuuluu luennot Suomessa, sekä Radical Remission Coaching koulutusohjelmaan osallistuminen. 
 

Mari Lehtiö, Radical Remission Teacher

 
**********************************************************************
Korva-akupunktio kurssi järjestetään Hoitopalvelukeskus Sinfonian tiloissa
la 3.2.2018 klo 10-18.00. Kurssin hinta 150€.
Kurssi toimii johdantona akupunktiokoulutus kokonaisuuteen, joka alkaa 3.-4.3.2018.
Korva-akupunktio on nopea ja tehokas hoito moneen vaivaan, esim. kivut/säryt, migreenit, tuki- ja liikuntaelimistön vaivat jne.
Kurssit on tarkoitettu terveydenhuollon ammattilaisille sekä luontaishoitoalan peruslääketieteen käynneille hoitajille ja terapeuteille.
Osallistujamäärä min.10 henkeä.
Ilmoittautumiset kannattaa tehdä pikimmiten, kurssin edullisen hinnan sekä pienen osallistujamäärän vuoksi,
kumminkin viimeistään 11.1.2018 sähköpostiin:
kimmop68@gmail.com
Kouluttaja Osteopaatti/ Psykoterapeutti Kimmo Peltola on opiskellut ja soveltanut akupunktiota työssään jo 22 vuoden ajan hyvin tuloksin. Aikaisemmin hän on toiminut akupunktio-opettajana Idän ja lännen hoitoperinteen koulutusinstituutissa Tampereella. Nykyään hän toimii pääasiassa Ähtärissä ja Seinäjoella  
Häneen voi tutustua lisää alla olevasta linkistä.
 
 
 
 
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

*********************************************************************************  
Simply Meditation -kurssi Sinfonian tiloissa

"Simply Meditation poikkeaa kaikesta mitä olen aikaisemmin kokeillut ja olen kokeillut hyvin paljon. 10:ssä päivässä olin aivan eri henkilö. Kakki on niin paljon rikkaampaa, koko elämänkokemukseni on paljon rauhallisempi, rikkaampi ja täydempi." - Nefeli -joogaopettaja Kreikasta.

Simply Meditation on sarja helpppoja tekniikoita, jotka energisoivat ja elävöittävät fyysistä, psyykkistö ja emotionaalista hyvinvointia. Harjoitukset ovat täydellisiä aloittelijalle sekä päivittäisestä elämästä rasittuneille, sillä ne luovat rauhallisen mielentilan jo 5-15 minuutin päivittäisellä harjoituksella.
1.  Ti 14.11 klo 18.30-20.30
2. Ti 21.11 klo 18.30-20.30
Kurssin hinta 90€ 
 

*******************************************************************************
 

 KUNDALIINIJOOGATUNNIT SINFONIASSA

 

Kundaliinijooga on monipuolinen joogamuoto. Kundaliinijooga kehittää mielen tasapainoa, fyysistä kuntoa ja kehon joustavuutta.
Kundaliinijooga soveltuu kaikille, eikä aiempaa kokemusta joogasta tarvita.
Tunti kestää 75 min. Tunnin hinta on (ovimaksu) 6 € ja se maksetaan käteisenä suoraan ohjaajalle. 
Mukaan tunnille voit ottaa kevyet joustavat vaatteet ja mahdollisesti oman pienen peiton / viltin ja istumatyynyn. 
Joogaohjaajana toimii Sari Junno. Voit ilmoittautua mukaan Sinfoniaan p. (GSM) 064 141 204 tai suoraan ohjaajalle.
Syyslukukauden joogatunnit joka toinen perjantai klo 16.15-17.30.
15.9 * 29.9 * 13.10 * 27.10 * 10.11 * 24.11 * 8.12
Olet lämpimästi tervetullut mukaan joogaamaan T. Sari
 
***************************************************************************************** 
Tervetuloa naisten seksuaaliterveyden luennolle
ke 19.4. 2017 klo 17-18 Sinfonia Oy:n luentosaliin
Saat vinkkejä seksuaalisuuden hoitoon sekä seksuaaliterveyteen!
Aiheina mm. haluttomuus, hormonit, virtsankarkailu,
seksuaalinen itsetunto, lantionpohjalihakset.. 
Vapaa pääsy!

 
 ************************************************************************************ 
Tervetuloa parisuhdeluennolle
ke 3.5. 2017 klo 17-18 Sinfonia Oy:n luentosaliin
Saat vinkkejä parisuhteesi parhaaksi!
Aiheina mm. puhuminen ja kuunteleminen, hellyys ja läheisyys,
parisuhteen roolit…
Vapaa pääsy!

 
Tervetuloa miesten seksuaaliterveyden luennolle
ke 5.4. 2017 klo 17-18 Sinfonia Oy:n luentosaliin 
Saat vinkkejä seksuaalisen kyvyn hoitoon sekä tietoa seksuaaliterveydestä!
Aiheina mm. erektiohäiriöt, haluttomuus, sairaudet ja seksi sekä siemensyöksyhäiriöt…
Vapaa pääsy
------------------------------------------------------------------------------------- 

 

KOKEILE KUNDALIINIJOOGAA

Nyt sinulla on mahdollisuus tulla rohkeasti kokeilemaan kundaliinijoogaa omakustannehintaan (ovimaksu 5 €).
Kundaliinijooga on Intiasta lähtöisin oleva meditatiivinen joogamuoto. Kundaliinijooga kehittää sekä mielen tasapainoa, että fyysistä kuntoa ja kehon liikkuvuutta sekä joustavuutta. Kundaliinijooga on monipuolinen ja kokonaisvaltainen joogamuoto ja sitä sanotaankin tietoisuuden joogaksi. Kundaliinijooga vahvistaa hermostoa, lisää liikkuvuutta ja tasapainottaa sekä rauhoittaa mieltä.
 
Kundaliinijooga soveltuu kaikille, eikä aikaisempaa kokemusta joogasta tarvita.
Kundaliinojoogatunti sisältää: äänimantran, venyttelyn, hengitysharjoituksen, kryan eli varsinaisen liikesarjan ja rentoutuksen sekä meditaation.
Mukaan tunnile voit ottaa kevyet joustavat vaatteet ja mahdollisesti oman pienen peiton tai viltin. Olet lämpimästi tervetullut.
Kundaliinijoogatunnit pidetään joka toinen lauantai klo:10-11.00 alkaen:
11.3.2017 (ei 25.3) kevään ajan, toukokuun loppuun.
 

Kundaliinijoogatunnin ohjaajana toimii Sari Junno ja hän on parhaillaan kundaliijoogaopettaja koulutuksessa. Voit ilmottautua mukaan Sinfoniaan tai suoraan ohjaajalle
________________________________________________________________________________
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sivuston toteutus: Vaiste Productions             Kirjaudu sisään >>